zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten

Nieuws

Info, tips & nieuws

De laatste weetjes en nieuwtjes over Gimsel vind je hier. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

29
jun
2017

Rude health bij Gimsel

Plantaardige dranken, granola’s, muesli, pap, granen, snacks en granen, Rude Health heeft het allemaal & dan ook nog zonder geraffineerde suikers, geur-, kleur- en smaakstoffen. Geboren in Londen en bedacht door Nick & Camilla Barnard. 

Rude Health heeft voor elk wat wils, dus. Mocht je in de buurt zijn van onze winkel, kom dan zéker even langs! We hebben namelijk alle producten voor een mooi prijsje in de aanbieding. Waar kies jij voor?

02
jun
2017

Gratis aardbeien met de app-actie in juni

Het prachtige weer van de laatste weken maakt een hoop goed voor de toch wel vrij mistroostige maanden aan het begin van het jaar. Omdat er bij deze warme lentedagen niets zo lekker is als een vers aardbeitje van eigen bodem zijn we super blij dat de Nederlandse Demeter aardbeien eindelijk gearriveerd zijn.

We delen graag in deze vreugde en bieden onze app-gebruikers daarom een gratis bakje aardbeien aan. Heel juni kan je bij de servicebalie, in ruil voor 200 punten, je aardbeien tegoedbon op komen halen!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

  • Vanaf 1 t/m 30 juni kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 200 spaarpunten op je smartphone, een aardbeien tegoedbon bemachtigen. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
  • Vervolgens kan je zelf bij de groente en fruit afdeling een bakje aardbeien pakken. Door je tegoedbon in te leveren bij de kassa bij het afrekenen hoef je voor dit bakje aardbeien niet te betalen!
  • De aardbeien tegoedbonnen zijn alléén in juni geldig.
  • De actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken doe je in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account” en vervolgens “registreren.”

 

05
mei
2017

Honing van Hollandse bodem!

Nieuw in ons assortiment: 9 soorten prachtige Nederlandse honing van Imkerij de Oase. Heel bijzonder, want imker Elmar Mook is met zijn imkerij de eerste en enige biologische beroepsimkerij van Nederland!

Zijn honing is rauw, wordt niet beschadigd door verhitting en bevat dus nog alle waardevolle stoffen. Lees meer over dit bijzondere bedrijf op www.imkerijdeoase.nl.

05
mei
2017

Nieuw in ons assortiment; de bee’s wrap!

We hebben weer een een heel mooi nieuw product in ons assortiment, de Bee’s Wrap! Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie.

Ideaal voor het verpakken van kaas, groente of brood en voor het afdekken van schalen! Kijk voor meer info op de website of vraag ernaar in de winkel!

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten