zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten

Nieuws

Info, tips & nieuws

De laatste weetjes en nieuwtjes over Gimsel vind je hier. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

29
jun
2017

Rude health bij Gimsel

Plantaardige dranken, granola’s, muesli, pap, granen, snacks en granen, Rude Health heeft het allemaal & dan ook nog zonder geraffineerde suikers, geur-, kleur- en smaakstoffen. Geboren in Londen en bedacht door Nick & Camilla Barnard. 

Rude Health heeft voor elk wat wils, dus. Mocht je in de buurt zijn van onze winkel, kom dan zéker even langs! We hebben namelijk alle producten voor een mooi prijsje in de aanbieding. Waar kies jij voor?

05
mei
2017

Honing van Hollandse bodem!

Nieuw in ons assortiment: 9 soorten prachtige Nederlandse honing van Imkerij de Oase. Heel bijzonder, want imker Elmar Mook is met zijn imkerij de eerste en enige biologische beroepsimkerij van Nederland!

Zijn honing is rauw, wordt niet beschadigd door verhitting en bevat dus nog alle waardevolle stoffen. Lees meer over dit bijzondere bedrijf op www.imkerijdeoase.nl.

05
mei
2017

Nieuw in ons assortiment; de bee’s wrap!

We hebben weer een een heel mooi nieuw product in ons assortiment, de Bee’s Wrap! Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie.

Ideaal voor het verpakken van kaas, groente of brood en voor het afdekken van schalen! Kijk voor meer info op de website of vraag ernaar in de winkel!

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten