zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wij zijn met Pasen gesloten.

Goede vrijdag zijn wij geopend, op 1e en 2e Paasdag, 1 en 2 april, is Gimsel gesloten

Nieuws

Info, tips & nieuws

De laatste weetjes en nieuwtjes over Gimsel vind je hier. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

28
feb
2018

Gratis wortel-gember sap met de maart APP actie!

Met deze koude winterdagen kun je wel wat extra vitamientjes gebruiken! Daarom kan je in maart, in ruil voor 150 spaarpunten bij de servicebalie, een tegoedbon krijgen voor een gratis glas Wortel – Gembersap voor bij de maaltijd bij Spirit. Met als enige ingrediënten verse wortel, gember en appel smaakt dit sapje heerlijk puur!

Hieronder vind je de voorwaarden op een rijtje:

– Tot en met 31 maart kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 150 spaarpunten op je smartphone, een gratis glas wortel-gember sap ophalen, in combinatie met een maaltijd. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

20
feb
2018

Wat betekenen jouw boodschappen voor onze bodem?

We hebben meer voedsel dan ooit tot onze beschikking. Tegelijkertijd putten we de bodem helemaal uit. 33% van onze landbouwgrond is zelfs in acuut gevaar. En omdat we voor ons voedsel en drinkwater afhankelijk zijn van een rijk bodemleven, is dit dan ook een levensbedreigende situatie.

Van Drenthe tot Afrika hebben boeren te maken met verstuiving, uitspoeling en landverschuivingen. De oorzaak? De intensieve teelten met chemie, monoculturen en zware landbouwmachines. Ook bollenteler John Huiberts heeft de kwaliteit van zijn zeventig hectare zien instorten. Sindsdien teelt hij biologisch. ‘Met biologische landbouw herstellen we onze bodems en vangen we de gevolgen van klimaatverandering op.’

Een rijk leven onder de grond betekent óók een rijk leven boven de grond. Kwikstaarten, veldleeuweriken en andere weidevogels die op de rode lijst van beschermde soorten staan, vergezellen Huiberts tegenwoordig op zijn akkers. De extra stuiver die je als consument betaalt aan biologische boeren als Huiberts dragen dan ook bij aan het behoud van het bodemleven en de natuur.

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van John Huiberts? Je leest het hier.

Meer weten over wat jouw boodschappen betekenen voor onze bodem? Lees dan verder op www.geenbtwopbio.nl.

26
jan
2018

Spaaractie Vitality Box

Van 5 februari t/m 3 maart kun je sparen voor de Vitality Box; boordevol biologische healthy snacks, sportproducten, gezonde sapjes en meer. Bij iedere besteding van €5,- ontvang je al een spaarsticker. Spaar je mee?

Waar spaar je voor?
De Vitality Box is in samenwerking met voedingsdeskundige Rineke Dijkinga tot stand gekomen maar wat kun je allemaal verwachten? Hieronder zetten we het allemaal even voor je op een rijtje:
– 10 Heerlijke producten waaronder healthy snacks, sportproducten, gezonde sapjes en meer t.w.v. €27,50
– 6 Kortingscoupons
– Een uitgebreide productfolder met achtergrond informatie, inspiratie en vitale tips & recepten van Rineke

De spelregels:
– Bij iedere besteding van 5,- ontvang je een spaarsticker
– Een volle spaarkaart bevat 20 stickers
– Een volle spaarkaart geeft 22,50 korting op de Vitality Box.
– Een volle spaarkaart kan t/m 17 maart 2018 worden verzilverd.

 

27
dec
2017

Ook op zondag open!

Wist je al dat je nu ook op zondag boodschappen bij ons kunt doen? Vanaf 11:00 uur liggen onze mooiste vers -en droogwaren voor je klaar! Wil je eerst rustig wakker worden met een kopje koffie? Bij Spirit kun je al vanaf 8:00 uur terecht, ook voor een heerlijk ontbijt. Lekker boodschappen doen op z’n zondags! 

Onze openingstijden per 1 januari 2018 zijn:
Ma t/m vr van 08.00 – 20.00 u
Za 8.00 – 18.00 u
Zo 11.00 – 17.00 u

03
nov
2017

DOE MEE 0% BTW

Een boodschappentas met biologische voeding lijkt misschien een paar euro’s duurder, maar eigenlijk klopt dat niet. Als ook de maatschappelijke kosten voor milieu en gezondheid meegeteld zouden worden in de prijs van ons eten zou de prijsverhouding tussen biologisch en regulier er heel anders uit zien. 

Schoon water, vruchtbare landbouwgronden, een levende natuur met veel variatie aan planten en insecten; de productie van biologische voeding levert veel op en bespaart de belastingbetaler aantoonbaar geld. Daarom is het krom dat er belasting zit op biologische producten. Wij, ondernemers van biologische speciaalzaken, komen dan ook in actie om wat krom is recht te zetten. Vind jij ook dat we de echte prijs voor eten moeten betalen? Doe mee! Teken de petitie.

Ons doel is inmiddels, samen met de offline handtekeningen al ruimschoots behaald, waarvoor hartelijk dank! Maar wij gaan natuurlijk gewoon door en hopen zo nóg meer bereik te creëren. Lees meer op www.geenbtwopbio.nl.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.