zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten

Nieuws

Info, tips & nieuws

De laatste weetjes en nieuwtjes over Gimsel vind je hier. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

04
okt
2017

Kies in oktober voor je 2e bio-friet of 2e geitenkaaskroketjes van Pomms’ gratis met de app!

Om de nieuwe oogst  aardappelen te vieren biedt Pomms’ speciaal voor Gimsel-app gebruikers gedurende de hele maand september en oktober het tweede frietje gratis aan! Maar dat is nog niet alles: je kan ook kiezen voor een gratis tweede doosje heerlijke Pomms’ biologische geitenkaaskroketjes bij Gimsel.

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

  • Tot en met 31 oktober kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 150 spaarpunten op je smartphone, een kortingsbon bemachtigen. Je kan kiezen voor een kortingsbon voor friet bij Pomms’ of voor geitenkaaskroketjes bij Gimsel. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
  • Wanneer je de biofriet kortingsbon inlevert bij Pomms’ op de Coolsingel krijg je twee frietjes voor de prijs van één!
  • Wanneer je de geitenkaaskroketjes kortingsbon inlevert bij Gimsel krijg je 2 doosjes geitenkaaskroketjes voor de prijs van één!
  • De kortingsbonnen kunnen t/m 31 oktober bij Pomms’ en Gimsel ingeleverd worden.
  • Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account aan hebben gemaakt. Een account aanmaken doet je in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

 

08
sep
2017

Bag Again katoenen broodzak

Nieuw! Bag-again: de broodzak die je kunt hergebruiken! Een klein produkt met een groot doel: onze wereld een beetje mooier maken.

Brood bewaard in deze zak blijft even lang vers als in een gangbare verpakking en de korst blijft lekker knapperig. De broodzak kan in de wasmachine, maar even uitschudden is vaak voldoende. Je brood kan ook met deze zak en al in de vriezer! Verkrijgbaar op onze broodafdeling in twee maten: L (47 x 31 cm) en S (30 x 38 cm).

08
sep
2017

KAEREL Skincare voor mannen

Nieuw op onze drogisterij: Kaerel skin care zorgt goed voor man & aarde. En daarom maken ze crap free verzorgingsproducten speciaal voor mannen.

De producten zijn gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Geen troep in je lijf, geen troep in het water, geen troep in de natuur. En het doet wat het moet doen. Daar staat Kaerel voor. En daar staan wij achter!

08
sep
2017

The Vegetarian Butcher’s Daughter

Nieuw in onze vriezer: Vegetarisch lekkers van The Vegetarian Butcher’s Daughter, de 100% biologische dochteronderneming van De Vegetarische Slager.

In onze vriezer vind je vega kroketten, bitterballen, shoarma, gegrilde kip, kipblokjes, bamischijven en saucijzenbroodjes. Op eentje na ook allemaal nog eens vegan. Probeer ze allemaal!

08
sep
2017

Neleman Vermut

Nieuw op onze wijn & bierafdeling: Vermut van Neleman! Bitterzoet en kruidig, vaak gedronken als aperitief, maar ook erg lekker in een cocktail of mixdrank zoals de klassieker Negroni.

Neleman Vermut is ook heerlijk te combineren met een gevarieerd kaasplateau of een niet al te zoet dessert, bij voorkeur met chocolade. Serveer met veel ijs en een schijfje sinaasappel en proost op de (na)zomer!

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten