Nieuws & aanbiedingen 31 januari t/m 6 februari
 
header

In balans het voorjaar in met Gimsel Academy

h
 

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar en wil je naast bewust en gezond boodschappen doen bij Gimsel een stapje verder gaan voor een natuurlijke en gezonde lifestyle? Dan is een cursus of workshop bij Gimsel Academy op het gebied van voeding of beweging misschien iets voor jou!

Volg een cursus Compleet Plantaardig waarin je zelf verantwoord, gevarieerd en lekker plantaardig leert koken. Zoetekauwen kunnen hun vingers aflikken bij de workshop Zoet in Balans. Je krijgt een andere kijk op de smaak zoet en leert zoet in balans te gebruiken in gerechten, wat niet alleen lekkerder maar ook gezonder is.

Met Hatha Yoga, Dru Yoga voor vrouwen, Zwangerschapsyoga, Feldenkrais en De Psoas: anders in je leven staan kom jij weer in balans. En als jij in balans bent, dan kun je ook meer betekenen voor de mensen om je heen.

Kom in beweging en doe mee!
Bekijk het gehele voorjaarsprogramma online en goed nieuws: we mogen je weer op locatie verwelkomen. (Cadeau) tip: ook leuk om samen met een vriend of vriendin te doen.

Lees meer op onze website

Spirit restaurant is weer open!

h


Je kunt weer 7 dagen per week genieten van je ontbijtje, lunch, diner, drankje en taartje in het restaurant! Lekker in combinatie met je boodschappen bij Gimsel, een werkdag met eten binnen handbereik of een hapje eten met je geliefde. 

Kom je binnenkort opscheppen? Spirit is dagelijks geopend van 8.00 – 22.00 uur en op zondag vanaf 9.00 uur. 

Lees meer op onze website

Aanbiedingen
Deze week hebben we mooie groentes uit het seizoen in de aanbieding met het Demeter-kwaliteitskeurmerk. Kijk voor alle weekaanbiedingen op onze website. Kom vooral langs in de winkel waar je nog meer aanbiedingen vindt voor fijne prijsjes en waar onze medewerkers klaar staan om je te helpen en te adviseren.

Prei
Nederland l per kilo
NU
€ 3.79
flespompoen
Spanje l per kilo
NU
€ 1.99
radicchio rosso
Italië l per kilo
NU
€ 3.99
Afwijking in prijzen onder voorbehoud
› Bekijk alle aanbiedingen