zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Stoofperen

Bereidngswijze

1. Schil de peren zonder de steeltjes te verwijderen.

2. Voeg alle overige ingre­diënten samen in een pan en zet de peertjes er rechtop in.

3. Voeg water toe totdat de peertjes net onderstaan.

4. Kook de peertjes ruim een uur met het deksel op de pan, totdat ze zacht zijn.

Ingrediënten

  • 8 GIESER WILDEMAN, STOOFPEREN
  • 100 ML AGAVESIROOP
  • 2 KRUIDNAGELS
  • 1 STERANIJS
  • 1 KANEELSTOKJE
  • 2 DL RODE WIJN
  • WATER
  • ZEEZOUT

 

  • 4 personen
  • 1,5 uur
  • Vegan, Vegetarisch, Notenvrij, Suikervrij, Tarwevrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.