zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Aanbiedingen

Gimsel-app

Met de Gimsel-app wordt winkelen bij Gimsel nóg leuker! Spaar gratis, snel, makkelijk en automatisch punten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, kortingsacties en aanbiedingen.

Punten sparen
Heb jij een smartphone? Dan kun je de app gratis downloaden via de App Store of Google Play. Met het downloaden van de app heb je de eerste 100 punten al binnen! Elke keer als je boodschappen komt doen komen er tien punten bij.

Verzilveren
Elke maand is er een andere actie waarbij gespaarde punten verzilverd kunnen worden. Onze nieuwste app-actie vind je hier. Het verzilveren van je punten doe je bij de servicebalie van Gimsel.

Aanbiedingen
Ook voor onze aanbiedingen kun je terecht in de Gimsel-app.

App partners
Wij geloven in samenwerken. Niet voor niets is Gimsel één van de zeven duurzame ondernemingen in de Groene Passage. We gaan graag samenwerkingen aan met ondernemers die zich net als ons inzetten voor het behoud van een gezonde aarde. Daarom spaar je met onze app niet alleen punten bij Gimsel, maar ook bij de volgende app-partners: kookwinkel Kookpunt, biologische frietzaak Pomms‘ en duurzaam bloemist Natuurlijk Bloemen.

Wat moet ik nog weten?
Als je automatisch wilt sparen is het belangrijk om je bluetooth en locatievoorzieningen altijd aan te houden. Ga hiervoor naar: instellingen > privacy > locatievoorzieningen > Gimsel en sta de toegang altijd toe.

De app ondersteunt Android smartphones vanaf softwareversie 4.3 Jelly Bean en Apple iPhone vanaf 4S i.c.m. iOS 7.

De mobiele app van Gimsel maakt gebruik van iBeacons. iBeacons is een technologie die de privacy van de gebruiker respecteert. Je (persoons)gegevens worden niet met derden gedeeld en je privacy is gewaarborgd. 

Heb je nog vragen, dan kun je direct contact opnemen vanuit de app! Handig toch?

Heb je een vraag over de Gimsel-App? Stel ze aan Ilona of Maria :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.