zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
okt

App maandactie: YEH tea

Wind, regen, kou en ach, je moet toch al binnen blijven. Kruip daarom deze maand lekker op de bank of achter je ‘thuiswerkbureau’ met een warme kop thee van Yeh Tea. De bijzondere melanges zijn met veel zorg samengesteld en verpakt in een luxe blikje. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die wel wat extra steun kan gebruiken.

Verzilver bij de servicebalie 150 spaarpunten en ontvang 50% korting op een blikje Yeh Tea naar keuze!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

– Van 1 t/m 31 oktober ontvang je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 150 spaarpunten op je smartphone, een bon voor 50% korting op een blikje thee van Yeh Tea naar keuze. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– De kortingsbonnen van deze actie kunnen van 1 t/m 31 oktober bij de kassa ingeleverd kunnen. Je ontvangt dan bij het afrekenen 50% korting.
– Eventuele Groenpaskorting geldt bovenop de actieprijs.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje ‘sparen’, ‘account’, en vervolgens ‘registreren’.

 

 

05
okt

Win één van de 5 Demeter Pakketten!

De Demeter weken zijn in volle gang. Omdat we jullie graag overtuigen van de voordelen van Biologisch-dynamische voeding, maak je nu kans op een Demeter Pakket t.w.v. €14,71

Wat zit er in het pakket?
Sekem thee / kruidenassortiment: maak kennis met de Demeter kruidenthee van Sekem. In dit doosje zitten 10 smaken.
Luna e Terra / Spelt spiralen volkorenpasta: Deze pasta is op ambachtelijke wijze gemaakt, wat de beste smaak garandeert. Smaakvol, volwaardig en vitaal meel van dichtbij de natuur.
Luna e Terra / Pastasaus met gegrilde courgette: Bij Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza, wordt er met aandacht omgegaan met de aarde. Met compost houden ze de bodem voedzaam, waardoor de tomaten rustig kunnen groeien in de buitenlucht van Italië. Het resultaat? Smaakvolle, zongerijpte tomaten vol van smaak.
Schulp / Appelsap: 100% Biodynamische Hollandse appels
Sommer & co / chocolade-sinaasappel cookies: Speltkoekjes van Demeter-kwaliteit met chocolade en een vleugje sinaasappel

Doe mee!
Like de post op Instagram én tag de persoon die jij ook graag kennis wil laten maken met Demeter.

Voorwaarden:
– De actie loopt van ma 5 okt tot en met ma 12 okt.
– De win-pakketten kunnen opgehaald worden in de winkel bij de servicebalie. Op vertoon van ons bericht krijg je het pakket mee.
– We verzenden de pakketten niet.
– De Winnaar wordt per privé bericht en onder het bericht ingelicht. Wanneer er na een week geen respons is, geeft Gimsel de prijs aan een nieuwe winnaar.
– De prijs kan tot en met 31 oktober worden opgehaald.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.