zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
jun

Tweede bakje aardbeien gratis met de Gimsel app

Ze zijn er weer! Een frisse Hollandse aardbei is het perfecte tussendoortje tijdens deze warme dagen. Daarom krijg je, in ruil voor 200 punten bij de servicebalie, in juni het tweede bakje aardbeien gratis!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

– Tot en met 30 juni kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 200 spaarpunten op je smartphone, een tegoedbon bemachtigen. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Vervolgens kan je zelf bij de groente en fruit afdeling een 2 bakjes aardbeien pakken. Door je tegoedbon in te leveren bij de kassa bij het afrekenen hoef je voor het 2e bakje aardbeien niet te betalen!
– De tegoedbon kan tot en met 30 juni 2019 ingeleverd worden.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

 

22
jun

Midzomer markt & festival

Op zaterdag 22 juni organiseert de Groene Passage een Midzomer Markt & Festival, buiten op het plein voor de Groene Passage. Het plein wordt omgedoopt tot Festivalplein met ca. 50 kramen met allerhande lekkere en mooie producten van onze leveranciers.

Dit jaar pakken we extra uit met een goed gevuld festivalprogramma! Met o.a. natuurwijnen proeven, inloop kookworkshops, live-art, loopmeditaties, proeverijen, stoelmassages, live muziek en een poppenkast voor de kleintjes.

Blok alvast je agenda voor deze superleuke dag en hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws, we houden je graag op de hoogte!

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.