zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
jul

App maandactie: 50% korting op Upside worsten

Wie zegt dat er vlees op de barbecue moet? De Rotterdamse mannen van Upside bewijzen met deze 100% plantaardige worsten dat je ook goed kunt eten met een minimale impact op de planeet.
De worsten hebben een stevige bite en zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken.

Verzilver bij de servicebalie 150 spaarpunten en ontvang een tegoedbon voor 50% korting op een pakje Upside worsten naar keuze!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

– Van 1 t/m 31 juli kun je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 150 spaarpunten op je smartphone, een tegoedbon bemachtigen. Hiermee ontvang je bij de kassa 50% korting op een pakje Upside worsten naar keuze. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– De tegoedbonnen van deze actie kunnen van 1 t/m 31 juli bij de kassa worden ingeleverd.
– Eventuele Groenpaskorting geldt bovenop de actieprijs.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje ‘sparen’, ‘account’, en vervolgens ‘registreren’.

 

03
jul

Gimsel x Klean Kanteen

Naast dat het assortiment van Klean Kanteen een mooie nieuwe plek heeft gekregen in de winkel, hebben we nu ook een mooie zomeractie! Tijdelijk ontvang je bij aankoop van een Klean Kanteen én een ECOlunchbox, een SMRT bamboe bestekset (t.w.v. €14.-) cadeau.

De missie van Klean Kanteen is om iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerste met BPA vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt en inmiddels is het assortiment uitgebreid met een ruim aanbod in verschillende formaten, uitvoeringen en mooie kleuren.

Het merk Eco Lunchbox is gespecialiseerd in mooie RVS lunchboxen en bewaardozen zonder plastic. Een plasticvrije lunchbox of bewaardoos is gezonder en voorkomt nog meer plastic afval. Met rvs ben je er zeker van dat er geen BPA, ftalaten of andere hormoonverstorende stoffen in je voeding komen. Bovendien koop je een duurzame lunchbox die heel lang meegaat.

Een ideale combinatie dus! Kom je zelf een mooie set uitkiezen? De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

TIP: Geef de set cadeau en laat het mooi inpakken op onze drogisterij-afdeling, onze medewerkers helpen je graag verder!

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.