zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
sep

App-maandactie: 20% korting op een klean kanteen kid drinkfles

Start het nieuwe schooljaar goed met een Klean Kanteen drinkfles voor kids! Deze lichtgewicht roestvrijstalen drinkflessen zijn in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar, zo is er voor ieder kind wat wils. De Klean Kanteen Kid drinkflessen zijn gemaakt van veilige, BPA-vrije materialen en speciaal ontworpen voor kinderen.

Verzilver bij de servicebalie 300 spaarpunten en ontvang 20% korting op een Klean Kanteen Kid drinkfles!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

– Van 1 t/m 30 september ontvang je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 300 spaarpunten op je smartphone, een bon voor 20% korting op een Klean Kanteen Kid drinkfles naar keuze*. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.

*De actie is alleen geldig voor de volgende drinkflessen:
Klean Kanteen Kid Sippy Cap (355 ml)
Klean Kanteen Kid Classic met Sport Cap (355 ml)
Klean Kanteen Kid Insulated met Sport Cap (355 ml)

– De kortingsbonnen van deze actie kunnen van 1 t/m 30 september bij drogisterij afdeling ingeleverd worden. Je ontvangt bij het afrekenen 20% korting.

– Zit je favoriete kleur of design er niet bij? Informeer dan bij de drogisterij afdeling of deze voor je besteld kan worden.

– Eventuele Groenpaskorting geldt bovenop de actieprijs.

– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje ‘sparen’, ‘account’, en vervolgens ‘registreren’.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.