zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
jan

App actie: Werfzeep met 50% korting!

Goede voornemens om minder plastic te gebruiken? Wij helpen je deze maand graag op weg met de schoonmaakzeep van Werfzeep. Met dit handgemaakte zeepje kun je namelijk je hele huishouden doen; van pannen schrobben tot vloer dweilen. Je kunt er zelfs je eigen wasmiddel van maken! De zeep bevat uitsluitend biologisch afbreekbare ingrediënten en is lokaal geproduceerd. Zo wordt je huis niet alleen blinkend schoon, maar spaar je ook nog eens het milieu!

Verzilver bij de servicebalie 200 spaarpunten voor een tegoedbon van 50% korting op een schoonmaakzeep van Werfzeep.

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:

– Van 1 t/m 31 januari kun je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 200 spaarpunten op je smartphone, een tegoedbon bemachtigen. Hiermee krijg je 50% korting een schoonmaakzeep van Werfzeep. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.

– De tegoedbonnen van deze actie kunnen van 1 t/m 31 januari bij de kassa of op de drogisterij afdeling ingeleverd worden.

– De korting geldt alléén op de schoonmaakzeep, dus niet op de overige zeepjes van Werfzeep.

– Voor Groenpashouders wordt deze korting opgeteld bovenop de 9% Groenpaskorting.

– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje ‘sparen’, ‘account’, en vervolgens ‘registreren’.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.