zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

27
jan

Belastingvrij winkelen bij Gimsel!

Ook zorgeloos boodschappen doen? Kom op vertoon van de actie flyer “Geen etiketten checken” eenmalig belastingvrij biologisch winkelen. 9% korting op al je boodschappen!

De actie flyer is te vinden op meerdere locaties in de stad en in onze winkel, kom je ook langs?

De voorwaarden:
– De actie is geldig van 27 januari t/m 5 april 2020
– Lever de flyer in wanneer je boodschappen komt doen en ontvang de korting
– De flyer is bedoeld voor eenmalig gebruik

Liever altijd korting?
Met de groenpas investeer je in een nóg groenere Gimsel en ontvang je als dank een jaar lang belastingvrij shopplezier. Klik hier voor meer info!

13
feb

Win-actie: Doe mee en maak kans op een Greenage pakket!

Benieuwd naar de producten van GreenAge? Dan hebben we een mooie winactie voor je in petto! Doe mee en maak kans op een Greenage-pakket ter waarde van € 10,66. De winnaar krijgt een pakje bruine bonen, kapucijners, parelgerst en parelspelt; allemaal van Hollandse bodem.

Onze telers werken niet tegen, maar mét de natuur, zoals de boeren van GreenAge, een van onze favoriete merken. Hun producten zijn niet alleen biologisch, ze worden ook nog eens lokaal geteeld én fair trade verhandeld. Hun missie? Om vergeten Nederlandse producten terug te brengen in onze culinaire traditie.

Bij GreenAge zijn ze gespecialiseerd in peulvruchten en parelgranen. Peulvruchten zijn ongelooflijk gezond, eindeloos inzetbaar en vormen een perfecte en milieuvriendelijke vleesvervanger. De bijzondere graansoorten van GreenAge worden in een oud-Friese molen licht gepolijst door molenaar Cees, zodat ze niet helemaal fijn gemalen worden, maar ‘gepareld’. Dus wat nou vergane glorie? De 100% natuurlijke GreenAge-lijn is alive & kicking in de schappen van Gimsel.

Wat moet je doen om een pakket te winnen?
Check Facebook en Instagram voor de spelregels! In totaal geven we 12 pakketten weg.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.