zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
nov

App maandactie november

Voor november heeft Gimsel besloten
het bezoek van de Sint te promoten.
Hij komt al dan niet
met een regenboogpiet
maar altijd met bio kruidnoten. 

Bij de balie zijn ze te verkrijgen
met 150 punten maak je ze eigen.
Gratis snoepgoed
met rietsuiker gezoet
maar laten we daarover zwijgen.

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:
– Tot en met 30 november kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 150 spaarpunten op je smartphone, een gratis zakje Van Delft kruidnoten à 200 gram ontvangen. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Toch liever kruidnootjes zonder rietsuiker? Dan kun je in ruil voor 200 punten een zakje Van Delft kruidnoten à 250 gram ontvangen, gezoet met tarwestroop.
– Omdat we afhankelijk zijn van de voorraad van onze leverancier geldt: zolang de voorraad strekt.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

 

17
nov

Demo & Proeverij: Drentse AA zuivel

Midden in het National Park de Drentse AA wordt al meer dan 30 jaar op ambachtelijke wijze heerlijke biologische zuivel geproduceerd. Dit gebeurd met methodes en recepten die in de moderne zuivelindustrie niet meer gebruikelijk zijn of gewoon teveel vakmanschap vragen.

Onlangs hebben wij een aantal mooie nieuwe producten opgenomen in ons assortiment zoals de Griekse yoghurt, Karnemelk met blauwe bes & ambachtelijke kruidenboter met kruiden van ’t Blauwe Huis.

Kom je ook proeven? De demo vindt plaats van 10:00 – 17:00u. Ook kun je de producten met een mooie korting mee naar huis nemen.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.