zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Doen

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
aug

App maandactie: 5% of 10% korting op je boodschappen!

Heb jij al optimaal gebruik gemaakt van het heerlijke zomerweer? Of het nu een BBQ, familieweekend of picknick in het park is, Gimsel maakt het nog leuker door in de maand augustus 5% of 10% korting te geven op je hele winkelwagen!

Verzilver bij de servicebalie 200 of 400 spaarpunten voor een kortingskaart van respectievelijk 5% of 10% kassakorting. De korting geldt natuurlijk ook wanneer er niets te vieren valt, want zo’n mooie aanbieding is een feestje op zich!

Alle voorwaarden op een rijtje:
– Tot en met 31 augustus kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 200 of 400 spaarpunten op je smartphone, 5% of 10% korting krijgen op al je boodschappen. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

10
sep

Feestweek

In de feestweek viert Gimsel de nieuwe afdelingen! 9 Dagen kun je komen proeven & beleven en uitgebreider kennis maken met de nieuwe én vertrouwde merken van de drogisterij- en wijnafdeling. 

Iedere dag zullen er demo’s zijn waarbij je met al je vragen terecht kunt bij de leveranciers.

Kom je op de dag dat de leverancier aanwezig is langs? Dan ontvang je 50% korting op het tweede artikel van dit merk, naar keuze. Deze actie geldt alleen tijdens de aanwezigheid van de leverancier. Meer weten óf op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en zet je op aanwezig in het event.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.