zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
jun

App maandactie: Maak kennis met de kazen van Kaaslust!

Kaaslust is een ambachtelijke kaasmakerij, gevestigd in de gerestaureerde zuivelfabriek van Veenhuizen.

Wat dacht je van een heerlijke geitenkaas met karamelkorst, speciaal gerijpt in een turfschuur waardoor het een zacht romige en zoete smaak krijgt. Of ga je liever voor wat meer pit en kies je voor de overjarige Goudse koeienkaas? Voor de ultieme smaakbeleving ontvang je ook nog een bijpassende vijg- of vijg-sinaasappelspread cadeau!

Verzilver bij de servicebalie 300 spaarpunten en ontvang 50% korting op een kaas van Kaaslust én een gratis bijpassende spread!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:
– Van 1 t/m 30 juni kun je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 300 spaarpunten op je smartphone, een tegoedbon bemachtigen. Hiermee ontvang je bij de kassa 50% korting op een stuk geitenkaas of overjarige koeienkaas van Kaaslust. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Ook ontvang je bij het ophalen van je tegoedbon een gratis vijgen- of vijg-sinaasappelspread.
– De tegoedbonnen van deze actie kunnen van 1 t/m 30 juni bij de kassa worden ingeleverd.
– Eventuele Groenpaskorting geldt bovenop de actieprijs.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje ‘sparen’, ‘account’, en vervolgens ‘registreren’.

 

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.