zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Nieuwe website van Gimsel

Rotterdam, 10 februari 2014

Gimsel, de supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica aan de Mariniersweg, lanceert een eigen website in een nieuwe, eigentijdse huisstijl. Voorheen waren ze online alleen te vinden via winkelcentrum De Groene Passage, waar ze onderdeel van zijn. Op de nieuwe site staan evenementen, aanbiedingen, recepten en alles over de winkel, inclusief het manifest voor een betere wereld.

Digitaal.
Gimsel heeft een grote klantenkring waarvan een groeiend deel ook digitaal informatie zoekt en deelt. Daarom kiest Gimsel voor een eigen website in een eigentijdse huisstijl. Op de nieuwe site vind je alles over de twaalf verschillende afdelingen van de winkel, informatie over de leveranciers, lees je het hoe en waarom achter de filosofie van Gimsel, ontdek je tips voor een gezonde levensstijl, recepten, aanbiedingen en kun je vragen stellen aan deskundige medewerkers van de winkel. Het enige wat je er (nog) niet kunt doen, zijn de boodschappen zelf. Naast een eigen website heeft Gimsel ook een eigen Facebookpagina om acties en nieuws te volgen en delen.

De lucht in!
De nieuwe website is maandag 10 februari de lucht in gegaan.

Over Gimsel
Gimsel biedt een breed assortiment van biologische en biologisch-dynamische producten die mens, dier en planeet goed doen door de kringloop van de natuur te respecteren en ondersteunen. Gimsel was de allereerste biologische supermarkt in Rotterdam. Gestart in 1988 als kleine biokruidenier zijn ze uitgegroeid tot grote supermarkt voor talloze natuurlijke producten, geneesmiddelen en cosmetica. Ze zijn onderdeel van De Groene Passage, waar ook andere winkeliers met een duurzame visie te vinden zijn: het biologische en vegetarische restaurant Spirit, de Wereldwinkel, biologische slagerij De Groene Weg, boekwinkel Labyrint, het Oost West Centrum (cursussen en opleidingen) en woonwinkel Van Binnen. Al met al hét winkelcentrum voor de bewuste Rotterdammer – en ver daarbuiten.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.