zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

recept

Kimchi

Bereidingswijze:

  1. snijd de chinese kool en meng met water en zout. laat 8 uur in de koelkast staan.
  2. giet af in een vergiet.
  3. rooster paprika’s 18 min op 220°c, pel ze na afkoelen.
  4. mix paprika, rode pepers, gember, knoflook en sesamolie tot een pasta.
  5. rasp de wortel en meng met de kool en pasta.
  6. zet alles onder lichte druk in een kimchi-pot met waterslot.
  7. fermenteer 1-2 dagen bij ca. 25°c.

Ingrediënten

  • 2 kg Chinese kool
  • 2,6 l water
  • 100 g zout
  • 750 g rode paprika
  • 18,75 g gember
  • 25 g knoflook
  • 50 g rode peper
  • 50 g sesamolie
  • 25 g agave siroop
  • 50 g wortel

 

  • 4 personen
  • 2-3 Dagen
  • gistvrij, glutenvrij, Vegan, zuivelvrij, gistvrij, glutenvrij, Notenvrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.