zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Good food tastes better bij Spirit

Pal naast Gimsel zit restaurant Spirit: 100% biologisch en 100% vegetarisch. Om even uit te rusten van de boodschappen. Of als je helemaal geen zin hebt om ze te doen. Wel even zelf opscheppen.

Good food tastes better
Het idee van Spirit is simpel: goed eten maken dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart. Dus vind je bij Spirit alleen gerechten die elke dag eigenhandig zijn klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. Dat betekent: 100% biologisch en 100% vegetarisch. Een goede buur én een goede vriend dus.

Natuurlijk lekker
Net als Gimsel staat Spirit voor een levensstijl met pure producten, veel peulvruchten, volle granen, groente en fruit van het seizoen, beperkte dierlijke producten en natuurlijke zoetmiddelen, zoals agave- en ahornsiroop. In het buffet vind je dus geen vlees of chemische toevoegingen. Wel zilte zeespaghetti, linzen, tempeh, wakame en kouseband, reuzepompoenen, mini-tomaatjes, zoete en hartige taarten, Amerikaanse smoothies, Japanse tempura en nog veel meer lekkers! Keuze genoeg dus. Aan de bar kun je er (kruiden)thee, koffie, (super)sap, bier, wijn of een huisgemaakte cocktails bij bestellen.

Opscheppers
Bij Spirit schep je zelf op van het buffet en betaal je alleen voor wat er op je bord ligt. Dat is wel zo eerlijk voor grote en kleine eters en het zorgt voor minder afval.

Take-away en catering
Voor een etentje met gasten of lui voor de tv: je kunt bij Spirit alle gerechten, soepen, taarten en dranken meenemen. Meer nodig dan in je fietsmand of kofferbak past? Spirit doet ook catering voor feesten en diners!

Tegenwoordig vind je Spirit ook in Amsterdam, ben je in de buurt? Wees welkom! 

› www.spiritrestaurants.nl

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.