zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Koningsdag 2021

Wij zijn op Koningsdag open van 11.00-17.00 uur

afdeling

Schoonheidssalon Aditi

Onze schoonheidssalon is genoemd naar Aditi, de Indiase godin wiens taak het is mensen de aardse beslommeringen even te laten vergeten.

Die taak nemen we graag op ons: met verfrissende gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsmassages.

Op de eerste verdieping van de Groene Passage brengen we je in hogere sferen. Het enige dat jij hoeft te doen is je ogen te sluiten en het lekker allemaal te laten gebeuren. Je bent in goede handen, want naast gekwalificeerde schoonheidsspecialisten werken wij met de natuurlijke producten van Aveda en Dr. Hauschka.

Behandelingen
Aditi legt je graag op alle mogelijke manieren in de watten. Naast de onderstaande behandelingen kun je bij ons dus ook terecht voor het harsen van je benen of bikinilijn, het verven van je wimpers en wenkbrauwen of het epileren van je bovenlip. Alles om goed mee voor de dag te komen.

 

Essential Facial (Aveda) of Adagio (Dr. Hauschka)

Reinigt je gezicht tot diep in de poriën. Eerst stomen, daarna word je geëpileerd en krijg je een voedend masker gevolgd door een verzorgende dagcrème. Tot slot masseren we je gezicht, nek, decolleté, oren, hoofdhuid en handen. En zen dat je dan bent!

Relax Facial (Aveda) of Dolce (Dr. Hauschka)
Precies hetzelfde als de Essential Facial en Adagio, maar dan zonder het epileren. Voor de rest net zo lekker en ontspannend.

Clean-up Facial (Aveda) of Allegro (Dr. Hauschka)
Een diep reinigende behandeling. Eerst stomen, daarna epileren en verwijderen van comedonen en gerstekorrels. Vervolgens krijg je een voedend masker gevolgd door een verzorgende dagcrème. En dan, ha! Een heerlijke handmassage.

Express Facial (Aveda) of Vivace (Dr. Hauschka)
Een diep reinigende behandeling. Eerst stomen, daarna epileren. Vervolgens krijg je een voedend masker gevolgd door een verzorgende dagcrème. En ook hier een massage voor je handen.

Extravaganza (Dr. Hauschka)
De Extravaganza verzorgt je twee uur lang van top tot teen. We beginnen met een salie voetbad, dan een voet- en onderbeenmassage, vervolgens een hoofdhuidmassage, een hand- en armmassage, stomen, een dieptereiniging van je gezicht, epileren, twee maskers, dan een huidconditioner, penseelmassage, decolleté- en nekmassage en tot slot brengen we een dagcrème aan.

Renewing Facial (Aveda)
Deze behandeling verstevigt je huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Een geurreis met dieptereiniging, stomen, epileren, penseel-, bindweefsel- en 5 fasemassage, masker en dagverzorging uit de Green Science serie. Krijg je er geen genoeg van? Dan kun je deze behandeling naar wens uitbreiden.

Bekijk hier de prijzen van onze behandelingen: Prijslijst Schoonheidssalon Aditi

Afspraak maken
Zin om even de drukte van alledag te vergeten? Maak een afspraak in onze natuurdrogisterij of bel naar 010-4047342 en kies voor afdelingen (optie 1) en vervolgens voor schoonheidssalon Aditi (optie 3). Aditi staat voor je klaar op de volgende tijden:

Maandag: 09.30 – 15.30 uur
Dinsdag: 11.30 – 20.00 uur
Donderdag: 10.15 – 18.30 uur
Vrijdag: 11.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 18.00 uur

Oh ja: afspraken die binnen 24 uur voor het afgesproken tijdstip worden geannuleerd, brengen wij helaas wél in rekening. Vergeet dus gerust je zorgen, maar niet je afspraak bij Aditi.

Heb je een vraag over de schoonheidssalon? Stel ze aan Hanneke :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.