zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Aanbiedingen

Groenpas

Negen procent korting op ahornsiroop, negen procent korting op speltpasta, negen procent korting op vitaminepillen…

Met de Groenpas investeer je in een nóg groenere Gimsel en ontvang je als dank negen procent korting op al onze producten.

GROENPAS AANVRAGEN / VERLENGEN

 

Poen voor groen
Bij Gimsel geloven we dat het natuurlijk beter kan. Ook in onze winkel en jij kunt daarbij helpen. Investeer € 100,- en ontvang een jaar lang de Groenpas en 9% korting op al je aankopen. Met dit aankoop bedrag help je mee aan het verduurzamen van onze winkel. En door onze winkel te steunen, steun je een groenere planeet. Die negen procent korting is eigenlijk belasting van de overheid. Maar belasting op producten die de planeet juist minder belasten, dat vinden wij niet kloppen. Daarom nemen wij die negen procent voor onze rekening als jij in ons investeert. Dus daar kun jij dan weer je voordeel uit halen. De pas geeft al vanaf € 22,- per week aan boodschappen voordeel. Meer groen voor minder poen dus.

Investeren in de toekomst
Stel je eens voor. Met jouw bijdrage kunnen we werken aan een beter transport. Met zo min mogelijk uitlaatgassen en nul airmiles. We kunnen meer samenwerkingen opstarten met lokale telers. En iedereen in de productketen een eerlijke prijs betalen. In de winkel kunnen we dankzij jouw investering ons aanbod uitbreiden. Nieuwe fruitrassen introduceren. Of juist vergeten groente vertrouwd maken. Maar daar blijft het niet bij. We willen verlichting en apparatuur die nog minder energie kosten en de winkel inrichten met duurzame materialen. Om zo een voorbeeld te zijn voor andere biologische speciaalzaken. Want samen kunnen we het verschil maken.

Wil jij in ons investeren?
Als je dat wilt, dan alvast namens al onze medewerkers, boeren, bloemen en bijen: bedankt!

Heb je een vraag over de Groenpas? Stel ze aan Regi of Bobby :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.