zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Aanbiedingen

Groenpas

Negen procent korting op ahornsiroop, negen procent korting op speltpasta, negen procent korting op vitaminepillen…

Met de Groenpas investeer je in een nóg groenere Gimsel en ontvang je als dank negen procent korting op al onze producten.

Poen voor groen
Bij Gimsel geloven we dat het natuurlijk beter kan. Ook in onze winkel. Jij kunt daarbij helpen. Voor € 100,- ontvang je een jaar lang de Groenpas en 9% korting op al je aankopen. Dit betekent dat de pas al vanaf € 22,- per week aan boodschappen voordeel geeft! Met dit aankoop bedrag investeer je in het verduurzamen van onze winkel. En door onze winkel te steunen, steun je een groenere planeet.

Vaarwel airmiles
Stel je eens voor. Met jouw bijdrage kunnen we werken aan een beter transport. Met zo min mogelijk uitlaatgassen en nul airmiles. We kunnen meer samenwerkingen opstarten met lokale telers. En iedereen in de productketen een eerlijke prijs betalen.

Meer producten, minder energie
In de winkel kunnen we dankzij jouw investering ons aanbod uitbreiden. Meer biologische vis vissen. Nieuwe fruitrassen introduceren. Of juist vergeten groente vertrouwd maken. Maar daar blijft het niet bij. We willen verlichting en apparatuur die nog minder energie kosten. En zo een voorbeeld zijn voor andere natuurwinkels. Want samen kunnen we het verschil maken.

Belasting teruggave
Die negen procent korting is eigenlijk belasting van de overheid. Maar belasting op producten die de planeet juist minder belasten, dat vinden wij niet kloppen. Daarom nemen wij die negen procent voor onze rekening als jij in ons investeert. Dus daar kun jij dan weer je voordeel uit halen. Meer groen voor minder poen.

Wil jij in ons investeren?
Als je dat wilt, dan alvast namens al onze medewerkers, boeren, bloemen en bijen: bedankt!

Vraag je Groenpas meteen aan.

Heb je een vraag over de Groenpas? Stel ze aan Bram of Maria :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.