zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten

Doen

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
jul

5% of 10% kassakorting met de Gimsel App!

Goed nieuws! Onze Gimsel App-actie van de maand juli, loopt ook nog de hele maand augustus door. Ook deze maand ontvang je 5% of 10% korting op je hele winkelwagen!

Verzilver bij de servicebalie 200 of 400 spaarpunten voor een kortingskaart van respectievelijk 5% of 10% kassakorting. De korting geldt natuurlijk ook wanneer er niets te vieren valt, want zo’n mooie aanbieding is een feestje op zich!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:
– Vanaf 1 juli t/m 31 augustus 2017 kun je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 200 of 400 spaarpunten op je smartphone, een kortingskaart bemachtigen. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Tegen inlevering van 200 spaarpunten ontvang je een kortingskaart van 5%. Je kan deze kortingskaart éénmalig bij het afrekenen bij de kassa inleveren, en krijgt dan 5% korting over al je boodschappen.
– Tegen inlevering van 400 spaarpunten ontvangt u een kortingskaart van 10%. Je kan deze kortingskaart éénmalig bij het afrekenen bij de kassa inleveren, en krijgt dan 10% korting over al je boodschappen.
– De kortingskaarten van deze actie kunnen van 1 juli t/m 31 augustus bij de kassa ingeleverd worden.
– Voor groenpashouders wordt deze korting opgeteld bovenop de 6% groenpaskorting.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account aan hebben gemaakt. Een account aanmaken doe je in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

Ook interesse in onze app?  Hier vind je meer informatie.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten