zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Doen

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

05
feb

Spaaractie Vitality Box

Kom van 5 februari t/m 3 maart sparen voor de Vitality Box; boordevol biologische healthy snacks, sportproducten, gezonde sapjes en meer. Bij iedere besteding van €5,- ontvang je al een spaarsticker. Spaar je mee?

Waar spaar je voor?
De Vitality Box is in samenwerking met voedingsdeskundige Rineke Dijkinga tot stand gekomen maar wat kun je allemaal verwachten? Hieronder zetten we het allemaal even voor je op een rijtje:

– 10  heerlijke producten waaronder healthy snacks, sportproducten, gezonde sapjes en meer t.w.v. €27,50
– 6 kortingscoupons
– een uitgebreide productfolder met achtergrond informatie, inspiratie en vitale tips & recepten van Rineke

Klik hier voor de spelregels!

28
feb

DOE MEE! GEEN BTW OP BIO.

Een boodschappentas met biologische voeding lijkt misschien een paar euro’s duurder, maar eigenlijk klopt dat niet. Als ook de maatschappelijke kosten voor milieu en gezondheid meegeteld zouden worden in de prijs van ons eten zou de prijsverhouding tussen biologisch en regulier er heel anders uit zien.

Schoon water, vruchtbare landbouwgronden, een levende natuur met veel variatie aan planten en insecten; de productie van biologische voeding levert veel op en bespaart de belastingbetaler aantoonbaar geld. Daarom is het krom dat er belasting zit op biologische producten. Wij, ondernemers van biologische speciaalzaken, komen dan ook in actie om wat krom is recht te zetten.

Vind jij ook dat we de echte prijs voor eten moeten betalen? Doe mee! Teken de petitie voor 28 februari op: geenbtwopbio.nl

Ons doel: in 100 dagen naar 0%. Oftewel, we willen dat het kabinet in haar eerste 100 dagen een beter besluit neemt en dat biologische voeding vrijgesteld wordt van elk percentage btw.

0% btw op biologische voeding is een koopje voor de belastingbetaler.
De productie van biologische voeding is namelijk een slimme investering in:
– Schoon drinkwater
– Leefbaar klimaat
– Grote biodiversiteit
– Vruchtbare bodem
– Gezondheid van mens en dier

Deze campagne is een initiatief door en voor de biologische speciaalzaak en tot stand gekomen met Odin, Natuurwinkel, Ekoplaza, Gimsel en diverse formulevrije biologische speciaalzaken. De campagne wordt ondersteund door Bionext.

Lees meer op www.geenbtwopbio.nl.
Daar hebben we de voordelen van bio voor mens, milieu en maatschappij verder uitgewerkt met feiten en verhalen.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.