zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten

Op zondag 24 dec zijn wij geopend van 11.00 – 17.00 en op zondag 31 december van 8.00 – 17.00 uur

Op zondag 24 dec zijn wij geopend van 11.00 - 17.00 en op zondag 31 december van 8.00 - 17.00 uur

Doen

Wat is er te doen?

Bij Gimsel zitten we niet stil. We delen graag onze kennis met je. Kom inspiratie opdoen bij de vele proeverijen, product-introducties en evenementen die wij organiseren. Er is altijd wel wat te doen!

Hieronder vind je al onze activiteiten en nieuwtjes:

01
dec

Spetterende december app-actie!

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd voor bubbels! Gimsel heeft twee spetterende aanbiedingen voor Gimsel-App gebruikers: de Perlapp van Perlage en de alcoholvrije Pearl Blanc van Weinkönig.

De Perlapp van Perlage is een extra droge mousserende wijn met een laag alcohol percentage (10,5%), lekker als aperitief met lichte hapjes. De mooi vormgegeven fles maakt hem ook zeer geschikt als geschenk.
De Pearl Blanc van Weinkönig is een alcoholvrije Duitse bubbel gemaakt van Sémillon en Sauvignon Blanc, die geven deze droge wijn een frisse fruitige toon. Duidelijk geen kinderchampagne, maar een volwassen bubbel.

De Perlapp is nu in de aanbieding voor €7.50 en met de 20% Gimsel-App kortingsbon betaal je € 6.00.
De Pearl Blanc kost normaal € 9.95, met Gimsel-App kortingsbon is deze € 7.95.

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:
– Tot en met 31 december kan je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 100 spaarpunten op je smartphone, een kortingsbon bemachtigen. De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– Wanneer je deze kortingsbon inlevert bij de kassa krijg je 20% korting op de aankoop van een fles Perlage Perlapp of een fles Weinkönig Pearl Blanc alcoholvrij.
– De kortingsbon kan tot en met 31 december 2017 ingeleverd worden.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje “sparen,” “account,” en vervolgens “registreren.”

Meer informatie over onze app vind je hier.

22
dec

Kerstshoppen bij Gimsel

Kom van 22 t/m 24 december gezellig kerstshoppen bij Gimsel! Van knapperig desembrood van VanMenno tot heerlijke zoete Gieser Wildeman stoofpeertjes, bij ons vind je alles om de kerstdagen fijn door te komen!

 

27
dec

Biologische oliebollenkraam

Tussen kerst en oud & nieuw kun je bij de oliebollenkraam van Gimsel weer terecht voor de allerlekkerste biologische oliebollen en appelbeignets! 

In onze oliebollen vind je geen ingrediënt teveel: tarwebloem, water, rozijnen, zonnebloemolie, gist, eieren en wat zeezout, meer is er niet nodig voor zo’n heerlijk knapperige en luchtige oliebol. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze appelbeignets. Wist je dat deze met de hand gemaakt worden? Onze brood en banketbakkers van bakkerij Zonnemaire zijn hier al maanden zoet mee. Dezelfde bakkers leveren ons dagelijks het verse oliebollenbeslag. Al lang voor de zon opkomt gaan ze hiermee aan de slag, om het op tijd in Rotterdam te kunnen bezorgen. Zoals ieder jaar zijn de zuurdesem, veganistische en glutenvrije oliebollen op bestelling verkrijgbaar.
Dit jaar staat onze kraam van woensdag 27 t/m zondag 31 december op het plein voor de Groene Passage.

28
feb

DOE MEE! GEEN BTW OP BIO.

Een boodschappentas met biologische voeding lijkt misschien een paar euro’s duurder, maar eigenlijk klopt dat niet. Als ook de maatschappelijke kosten voor milieu en gezondheid meegeteld zouden worden in de prijs van ons eten zou de prijsverhouding tussen biologisch en regulier er heel anders uit zien. Schoon water, vruchtbare landbouwgronden, een levende natuur met veel variatie aan planten en insecten; de productie van biologische voeding levert veel op en bespaart de belastingbetaler aantoonbaar geld. Daarom is het krom dat er belasting zit op biologische producten. Wij, ondernemers van biologische speciaalzaken, komen dan ook in actie om wat krom is recht te zetten. Vind jij ook dat we de echte prijs voor eten moeten betalen? Doe mee! Teken de petitie op: geenbtwopbio.nl

Ons doel: in 100 dagen naar 0%. Oftewel, we willen dat het kabinet in haar eerste 100 dagen een beter besluit neemt en dat biologische voeding vrijgesteld wordt van elk percentage btw.

0% btw op biologische voeding is een koopje voor de belastingbetaler.
De productie van biologische voeding is namelijk een slimme investering in:
– Schoon drinkwater
– Leefbaar klimaat
– Grote biodiversiteit
– Vruchtbare bodem
– Gezondheid van mens en dier

Deze campagne is een initiatief door en voor de biologische speciaalzaak en tot stand gekomen met Odin, Natuurwinkel, Ekoplaza, Gimsel en diverse formulevrije biologische speciaalzaken. De campagne wordt ondersteund door Bionext.

Lees meer op www.geenbtwopbio.nl.
Daar hebben we de voordelen van bio voor mens, milieu en maatschappij verder uitgewerkt met feiten en verhalen.

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 - 20.00 | za 08.00 - 18.00 | zo gesloten