zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Missie & Visie

Branche

Leuk voor ons dat Gimsel goed boert, maar nog beter voor de wereld zou het zijn als ook andere groene winkels bloeien en groeien.

Daarom namen we in 1997 het initiatief voor De Groene Passage en ondersteunen we nog steeds tal van branche-initiatieven.

Samen staan we sterk
Gimsel bewijst dat het kan: een succesvol en zelfstandig bedrijf runnen met respect voor de planeet en al haar bewoners. Hoe we dat doen, delen we graag. Want uiteindelijk wordt iedereen daar beter van. Samen staan we sterk.

De groene motor
In 1997 was Gimsel de motor achter De Groene Passage, destijds een uniek groen winkelconcept in Europa. In 2010 startten we de Biowinkelvereniging, waarin we onze krachten bundelen met die van andere biologische winkels. Ons doel? Het stimuleren van zelfstandig ondernemerschap in de biobranche. Maar dat is nog niet alles. Ook geven en vragen we advies aan andere winkels in het vakcentrum voor natuurvoeding en reform. En verbinden we via de brancheorganisatie Bionext winkels, handel en bioboeren met elkaar. Dat doen we niet alleen in Rotterdam. We behartigen de biobelangen helemaal tot in Brussel.

Heb je interesse in één van deze initiatieven? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een vraag over Gimsel? Stel ze aan Roosmarijn Saat:

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.