zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Aanbiedingen

Groente- & Fruittas

Hee kijk, bietjes! En venkel. Lekker met quinoa erbij. Of als soep. Die kiwi’s kunnen de kinderen mooi mee naar school. En de rest? Mmm. Met een abonnement op de groente- en fruittas is het iedere week een leuke verrassing wat je eet.

Uh… aardperen?
Zie het als een cadeautje van Odin en Gimsel. De ene week krijg je een zak met broccoli, bloemkool en bananen en de andere week is het andijvie, aardperen en appels wat de zak schaft. Vindingrijk in de keuken word je er ook van.

Abonnementen sinds 1994
In 1994 is Odin begonnen met het vullen van tassen vol groente en fruit. Eerst voor de eigen medewerkers, intussen voor duizenden abonnees door het hele land. Je snapt dat wij bij Gimsel apetrots zijn dat je ook bij ons elke dinsdag zo’n smaakvolle tas kunt afhalen.

Goed en groen
Elke vijftig abonnees maken het mogelijk om één hectare grond biologisch of biologisch-dynamisch te bewerken. Het is dus géén verrassing op welke wijze de groente en het fruit geteeld zijn. Je ontvangt het iedere week vers van het land en van het seizoen. Nooit ingevlogen, altijd vervoerd per boot of vrachtwagen.

Voor kleine en grote monden
Er zijn grote en kleine groente- en fruittassen. Tassen met alleen fruit of alleen groente. Voor ieder huishouden wat wils. Allemaal zijn ze goedgevuld met recepten en info over de telers. En groente of fruit natuurlijk. Je kunt er minimaal drie maaltijden mee maken. En een kleine geruststelling: een deel van de tas-inhoud verklappen we wél van tevoren.

Dit zijn de abonnementen:
Klein Abonnement: € 8,75 per week
Groot Abonnement: € 11,75 per week
Fruit Abonnement: € 8,75 per week
1-Persoons Abonnement: € 8,75 per week
Familie Abonnement: € 15,75 per week

Vraag hier een abonnement aan.

Heb je een vraag over de groente- en fruittas? Stel ze aan Tom :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.