zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Webshop

Met spijt moeten we mededelen dat het momenteel niet meer mogelijk is om online je boodschappen te bestellen bij Gimsel. We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie teleurstellend kan zijn, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

Na een periode van samenwerking met Peddler, hebben we besloten om onze samenwerking met dit platform te beëindigen vanwege enkele uitdagingen die we zijn tegengekomen. Als gevolg hiervan hebben we onze webshop tijdelijk moeten sluiten. We willen onze trouwe klanten bedanken voor hun geduld en begrip in deze situatie.

We zijn actief bezig met het zoeken naar een alternatief platform om onze producten online aan te bieden. Helaas hebben we tot op heden nog geen geschikte oplossing gevonden. Ons team werkt echter hard om een oplossing te vinden, zodat we je weer de mogelijkheid kunnen bieden om gemakkelijk je favoriete Gimsel-producten online te bestellen.

We willen benadrukken dat onze fysieke winkel natuurlijk gewoon geopend is en dat je van harte welkom bent om ons assortiment persoonlijk te komen ontdekken. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te adviseren bij je aankopen.

We zullen jullie op de hoogte houden van eventuele updates via onze website en via e-mail. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heb je een vraag over Gimsel? Stel ze aan Regi of Bobby :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.