zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Nieuws

Info, tips & nieuws

De laatste weetjes en nieuwtjes over Gimsel vind je hier. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

03
feb
2020

App actie: 2e flesje Mister Kombucha gratis!

Dit gefermenteerde, licht koolzuurhoudende drankje van de Rotterdamse Mister Kombucha is een geweldige vervanger voor alcoholvrij bier of frisdrank! Bovendien is kombucha hartstikke goed voor je spijsvertering, dus lekker en gezond!

Verzilver bij de servicebalie 250 spaarpunten voor een tegoedbon en ontvang het 2de flesje Mister Kombucha gratis!

Hieronder vind je alle voorwaarden op een rijtje:
– Van 1 t/m 29 februari kun je bij de servicebalie van Gimsel, op vertoon van 250 spaarpunten op je smartphone, een tegoedbon bemachtigen. Vervolgens kan je zelf bij het koelschap bij de kassa’s twee flesjes Mister Kombucha naar keuze pakken. Door je tegoedbon in te leveren bij de kassa bij het afrekenen hoef je voor het 2e flesje niet te betalen! De spaarpunten worden vervolgens van je account afgeschreven.
– De tegoedbonnen van deze actie kunnen van 1 t/m 29 februari bij de kassa ingeleverd worden.
– Deze actie geldt alleen voor Gimsel app gebruikers die een account hebben aangemaakt. Een account aanmaken kan in de Gimsel app onder het kopje ‘sparen’, ‘account’, en vervolgens ‘registreren’.

 

 

07
jan
2020

Stem op onze drogisterij-afdeling!

Wij doen mee met de Bio winkel awards 2020!

In 2016 mochten wij de prijs ‘Beste Biologische Grote Winkel van Nederland’ in ontvangst nemen, waar wij nog steeds heel trots op zijn. Dit jaar doen wij weer mee maar doet de jury het nèt even wat anders.

In plaats van een overkoepelende winnaar die op alle fronten scoort, worden er nu categoriewinnaars gekozen. Als deelnemende winkel bepaal je zelf met welke categorie je jouw winkel inschrijft.

Hier hoefde wij niet lang over na te denken, onze drogisterij-afdeling is namelijk één van de grootste van Nederland binnen de biologische supermarkten en met de nieuwe look na de verbouwing verdient de afdeling een plekje in de schijnwerpers.

Helpen jullie mee om deze Bio Winkel Award in de wacht te slepen?

Meedoen is simpel! Via een online vragenlijst kun jij in 5 minuten laten weten wat jij van onze biologische drogisterij-afdeling vindt.

Klik hier om direct te stemmen!

Als dank maak jij kans op een cadeaupakket. Je mening blijft anoniem! Als je wilt meedoen voor het cadeaupakket, moet je wel je e-mailadres invullen.

Kijk voor meer info over de Awards op www.biowinkelawards.nl

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.