zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Nieuws

Info, tips & nieuws

De laatste weetjes en nieuwtjes over Gimsel vind je hier. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

11
feb
2019

Biologische grond moet biologisch blijven

De eigenaren van geitenboerderij Hansketien stoppen ermee. Om de grond van het bedrijf te behouden voor biologische landbouw zijn de nieuwe eigenaren een crowdfundingsactie begonnen. Zodat deze voor nu en voor de toekomst beschikbaar blijft voor biologische landbouw.

Hoe werkt het?
Koop voor € 10 een waardecheque bij de servicebalie in onze winkel. Met de aankoop van deze waardecheque help je mee om de grond van het bedrijf voor biologische landbouw beschikbaar te houden. Met de waardecheque koop je 1 m² grond ‘vrij’.

De waardecheque bevat 5 kortingsstickers die recht geven op 20% korting op een versproduct naar keuze. De kortingsstickers zijn geldig t/m 31 mei 2019 en kunnen worden geplakt op een versartikel naar keuze in een deelnemende bio-winkel.

Doneren kan ook via www.grondvrijkopen.nl. Maar let op: Je krijgt dan geen kortingsbonnen.

Nog even alles op een rijtje:
– Betaal €10,- voor de waardecheque aan de servicebalie
– Je krijgt als dank een waardecheque met 5x korting op biologische producten.
– Deze korting kun je in onze winkel verzilveren.
– Deze stickeractie is alleen geldig als je in de winkel doneert.`
– Doneren via de website kan natuurlijk ook.

11
jan
2019

Nieuw in ons assortiment: KOOC kant-en-klaar-maaltijden!

Nieuwe dag, nieuwe kansen! Dat betekent niet alleen een nieuwe kans om er een goede, positieve dag van te maken, maar ook een kans om weer lekker en gezond te eten. Is jouw inspiratie een beetje zoek om vanavond een lekkere én gezonde maaltijd op tafel te toveren? Dan willen wij je graag voorstellen aan KOOC.

100% Biologische Vega(n) kant-en-klaar maaltijden vrij van gluten, lactose en caseïne!

Na een drukke dag niet in de keuken hoeven staan, maar wel binnen een handomdraai genieten van een gezonde en verse maaltijd? KOOC laat met de nieuwe biologische kant-en-klaar maaltijden zien dat vers, gezond, snel en gemak heel goed samen kunnen gaan. Deze huisgemaakte maaltijden, bereid met onbewerkte ingrediënten zijn deskundig samengesteld door levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach Ralph Moorman. Hét gezonde alternatief voor kant-en-klaar maaltijden.

Het enige wat je hoeft te doen is opwarmen. Geniet binnen 10 minuten van KOOC (in de pan) of verwarm het in de oven of steamer.. Al deze maaltijden met veel verse groenten en kruiden bevatten geen kunstmatige E-nummers, geen toegevoegde suiker én zijn gluten- en zuivelvrij!

De maaltijden zijn vanaf vrijdag 18 januari te vinden in onze open koeling op de groente-afdeling.

01
okt
2018

Nieuw op de drogisterijafdeling: Soaplift!

Een zeepbakje maar dan anders! Het verschil is dat de zeep makkelijk kan drogen na gebruik. Hierdoor gaat je zeep langer mee. Soaplift is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes en gemaakt van bioplastic.

27
dec
2017

Ook op zondag open!

Wist je al dat je nu ook op zondag boodschappen bij ons kunt doen? Vanaf 11:00 uur liggen onze mooiste vers -en droogwaren voor je klaar! Wil je eerst rustig wakker worden met een kopje koffie? Bij Spirit kun je al vanaf 8:00 uur terecht, ook voor een heerlijk ontbijt. Lekker boodschappen doen op z’n zondags! 

Onze openingstijden per 1 januari 2018 zijn:
Ma t/m vr van 08.00 – 20.00 u
Za 8.00 – 18.00 u
Zo 11.00 – 17.00 u

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.