zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Koningsdag 2021

Wij zijn op Koningsdag open van 11.00-17.00 uur

afdeling

Brood & Banket

Of je nu trek hebt in een halfje glutenvrij, een heel spelt, een oshawacake of een volkoren zuurdesembrood, je vindt het in onze bakkerij.
Met bijna 40 soorten brood en banket zit je bij ons gebakken.

Brood is ons brood
Ons brood is zó vers, dat ruik je vanaf je beeldscherm. Elke dag bieden we allerlei knapperig en geurig lekkers: zuurdesem- en gistbrood. Cakes en scones. Spelt- en haverbrood. Speciale wensen kun je twee dagen van tevoren doorgeven. Per telefoon of in de winkel.

Natuurlijk beter?
Al ons brood wordt gekneed en gebakken door onze leveranciers vanMenno en biologische bakkerij Ad van der Westen. Gemaakt van pure ingrediënten zonder dierlijke bestanddelen, suiker, broodverbeteraars of zuurdesempoeders. Kortom: brood met alleen het broodnodige dus.

Ook beter voor jou!
Volle granen en volkoren producten worden goed opgenomen door je lichaam, zijn rijk aan vezels en bevorderen de spijsvertering. Sterk als een beer word je dus niet van een tijgerwit. Vertel dat maar tegen je kinderen!

In de winkel
De brood- en banketafdeling ligt achterin de winkel. Niet moeilijk te vinden: loop gewoon je neus achterna. Daar staan onze cakes, scones en taarten heerlijk te geuren. Gemaakt door de chefkoks van Spirit, dus dan weet je het wel: eerlijk en heerlijk banket. Elke dag opnieuw.

Al geproefd?
Met ingang van 2 november 2020 presenteren wij met trots een vernieuwd broodassortiment, zorgvuldig samengesteld met onze huisbakker, biologische Bakkerij van der Westen. Er is niets mooiers dan echt goed ambachtelijk gemaakt biologisch brood. De beste ingrediënten, een grote hoeveelheid vakmanschap, passie en heel veel tijd maken de lekkerste broden.. Onze bakker weet daar alles van. Samen hebben we een vernieuwd assortiment brood samengesteld. Niet te breed, maar toch met voldoende keuze. 

Ad van der Westen levert ons ook Zonnemaire Authentic Organic. Broden waar Ad drie dagen over doet! Daar komt echt geen zuurdesempoeder aan te pas. Hij maakt zelfs speciale rogge- en speltdesems en weekt alle granen, zaden en pitten vooraf, zodat ze geen vocht onttrekken aan het brood. Dat blijft dus lekker lang smeuïg. Ook smakelijk: onze tempeh- en seitanbroodjes! Zó lekker en warm, probeer die maar eens tot thuis te bewaren.

Heb je een vraag over brood & banket? Stel ze aan Marieke :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.