zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

afdeling

Diervoeding

Als je zelf een bord biologische speltpasta met onbespoten, ongezoete tomatensaus eet, is het dan niet een beetje gek als je huisdier een bakje E-nummers wegwerkt?

Bij Gimsel daarom óók biologisch voedsel voor viervoeters.

Op het menu
Wat dacht je hond van een graanvrij maaltje met kip en duurzaam gevangen vis? Of van een voedzaam, vegetarisch bakje? Aan de kat is ook gedacht: vispaté met spirulina en zeewier. We hebben basisvoeding, snacks en verzorgingsproducten, zoals kattenbakvulling.

Natuurlijk beter?
De biologische producten van diervoedingsspecialist Yarrah zijn vrij van kunstmatige of chemische toevoegingen, hormonen en conserveermiddelen. Ook goed om te weten: de kippen, vissen en runderen waarvan het voer gemaakt is, hebben géén hondenleven gehad.

Ook beter voor je dier!
Als je puur natuur eet, knap je daar flink van op. Dat geldt voor baasjes en voor beestjes. Zo zal je hond of kat meer energie krijgen en een mooiere vacht. Ook is de kans groot dat allergieën of andere kwaaltjes verdwijnen.

In de winkel.
De diervoeding vind je vlak voor de kassa’s aan je linkerhand. Zo kan je hond goed meekijken of je wel de lekkerste maaltijd uitkiest. Brave beestjes mogen namelijk aangelijnd onder de trap wachten bij de entree van de winkel. Maar pas op voor de branddeur, gemarkeerd door de gele belijning.

Heeft je hond deze al geproefd?
De beloningsworst van Yarrah is gemaakt van 89% biologische kip en is vrij van granen en dierproeven. Een traktatie voor je hond en de rest van de wereld.

Heb je een vraag over diervoeding? Stel ze aan Jacqueline :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.