zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

afdeling

Bulk

 

Mag het een onsje meer zijn? Natuurlijk! Op onze bulkafdeling ben jij de baas. Schep zo veel of zo weinig als je wilt. Maar met al die muesli’s, noten en chocolade is het moeilijk je te beheersen.

NIEUW: Zero Waste Tappen ♥
Vanaf nu shop je óók nog eens zero waste op de bulkafdeling! Je kunt namelijk heel gemakkelijk je eigen pot meenemen en deze vullen met een product naar keuze uit één van onze tap- en schepsilo’s. Meer weten? Klik hier voor de spelregels en voorwaarden.

Wat kun je opscheppen?
Rijst, bonen, linzen, granen, noten en zaden in alle soorten en maten. Voor de zoetekauwen hebben we ook chocolade en stukjes gedroogd fruit. Zelfs je koffiebonen kun je hier scheppen én direct malen.

Natuurlijk beter?
Bulk is vers. Onze schepbakken worden namelijk zó snel leeggeschept, dat we ze heel vaak voorzien van nieuwe producten. Daardoor ben je altijd zeker van de knapperigste noten en ontbijtgranen. Bovendien bespaar je bij het kopen van bulk verpakkingsmateriaal en zorgen we dus samen voor minder afval.

Ook beter voor jou!
Of je nu alleen woont of met een huis vol kroost, met bulk schep je precies de hoeveelheden die je nodig hebt. Zo kun je ook makkelijker experimenteren met nieuwe producten en voorkom je dat je iets onnodig moet weggooien. Bovendien het is vaak goedkoper dan voorverpakte artikelen. Kortom: met bulk krijg je écht meer voor minder. En ook allemaal bio. Uiteraard.

In de winkel.
Onze schepbakken vind je helemaal achterin in de winkel. Naast de producten die we er in aanbieden, zorgen we dat óók de schepbakken van de beste kwaliteit zijn. Vrij van synthetische stoffen die aan je chocolade kunnen kleven.

Al geproefd?
Ieder heeft zijn eigen favoriet, maar als je van muesli houdt, is onze cranberry muesli zeker het proberen waard: een knapperige en suikervrije mix van gebakken graanvlokken, pitten, rozijnen, hazelnoten en appel- en cranberrystukjes om ’s ochtends goed mee voor de dag te komen.

Heb je een vraag over onze Bulk afdeling? Stel ze aan David :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.