zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

afdeling

Koffie & Thee

Met meer dan 15 verschillende soorten koffie en meer dan 250 thee varianten, maak je van ieder moment een moment om bewust te genieten.

Medium of donker gebrand. Grof- of fijngemalen. Uit Honduras of Ethiopië. Van Sidamo, Blue Mountain of Santa Rosa. Gimsel heeft koffie voor ieder kopje.

Net zoals jij het drinkt
Ook qua thee kun je alle kanten op. Wit, zwart of groen. In een zakje of los. Kruidig van Yogi of verfrissend van Pukka. Of mix je eigen unieke melange met thee van Het Blauwe Huis. En natuurlijk hebben we ook de klassieker uit de antroposofie: Sterrenmix. Nog altijd even hartverwarmend.

Natuurlijk beter?
Net als alles in de winkel, is ook de koffie en thee biologisch en fairtrade. Zo koopt SUN Coffee hun koffiebonen van over de hele wereld in voor een rechtvaardige prijs en brandt ze vervolgens eigenhandig in Nederland.

Ook beter voor jou!
Zuivere koffie, zuivere thee en een zuiver geweten. Want bij ons weet je zeker dat alles biologisch is en dat de koffie- en theeboeren de prijs krijgen die ze verdienen. Dat is pas echt een lekker bakkie troost.

In de winkel

Koffiebonen kun je per gram kopen en malen in verschillende standen: voor snelfilters, espressoapparaten of voor de cafetière.
Thee neem je mee in doosjes, zakjes, of los. Zo kun je steeds weer een andere koffie- of theevariant uitproberen.

Al geproefd?
De Numi Gunpowder groene thee is dubbelgroen. Want: biologisch, zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen, direct gekocht van de boer, altijd vers en uit het seizoen, koosjer en halal. En dat alles in composteerbare zakjes.

Heb je een vraag over koffie & thee? Stel ze aan jacqueline :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.