zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

afdeling

Bier & Wijn

Oprecht proosten op de toekomst en je gezondheid met onze biologische wijnen, bubbels en bieren. Oh, vergeet de port en saké niet!

Een wereld aan wijn en bier
We hebben wijn uit Frankrijk, Chili, Spanje, Italië, Argentinië, Zuid-Afrika… Er zijn een aantal wijnen om voor om te fietsen, want: goed én goedkoop. Er is wijn zonder sulfiet en zelfs wijn van honing en kruiden. De keuze is reuze. Dat geldt ook voor onze bieren. Nederlandse en Belgische prachtbieren, van brouwers die hun ambacht verstaan.

Natuurlijk beter?
Alles in de flessen en flesjes is biologisch. Soms zelfs biologisch-dynamisch. De druiven in onze wijnen hebben dus veel natuurlijk zonlicht en alle tijd gekregen om op smaak te komen. Het bier is met de hand en veel liefde gebrouwen. Zó lekker, daar valt niets meer aan toe te voegen. En zeker geen kunstmatige smaakstoffen of bestrijdingsmiddelen.

Ook beter voor jou!
Wijnen van onbespoten druiven en bieren van pure ingrediënten smaken niet alleen beter, ze bevatten geen troep en zijn dus ook beter voor je lijf. Als je er niet te veel van drinkt, natuurlijk. Want tegen een kater kan zelfs Moeder Natuur niet op.

In de winkel
Achterin de winkel ligt onze schat aan bier en wijn verstopt. De gelukkige vinder zal als eerst onze Neleman wijnen ontdekken. Voel je vervolgens vrij om rustig rond te neuzen tussen onze wijnranken. Schappen, bedoelen we. Alsof je op vakantie bent.

Al geproefd?
Mama mia! De Riva Moretta Prosecco di Valdobbiadene D.O.C. van Perlage is een feestje in een fles. Voor deze bio bubbels is altijd wel een gelegenheid te vinden. Wat? Is de kat alwéér jarig?

Heb je een vraag over over wijn & bier? Stel ze aan robert :

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.