zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

recept

Zeespaghetti salade

Bereidingswijze

1. Week de zeespaghetti 10­ tot 15 minuten in ruim koud water. Giet het dan af en zet het apart.

2. Kook de tagliatelle en de spaghetti beetgaar en spoel het in een vergiet af met koud water. Snijd de courgette met een dunschiller in lange batonettes (slierten) en blancheer ze kort in kokend water.

3. Snijd de waterkers grof. Hak de kno ook en de peterselie jn en zet deze samen met de olijfolie op in een grote pan (let op dat het niet verbrandt).

4. Haal de pan van het vuur, voeg nu de pasta, de courgette en de zeespaghetti toe en breng het geheel op smaak met peper en zeezout.

5. Wil je de pasta warm eten, laat het dan nog even goed doorwarmen op laag vuur.

Ingrediënten

  • 250 G COURGETTE
  • 3 TEENTJES KNOFLOOK
  • 1 BOSJE VERSE PETERSELIE
  • 100 G WATERKERS
  • 100 G TAGLIATELLE
  • 100 G SPAGHETTI
  • 250 G ZEESPAGHETTI
  • 100 ML EXTRA VIERGE OLIJFOLIE

 

  • 4 personen
  • 30 minuten
  • Vegan, Vegetarisch, Notenvrij, Suikervrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.