zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Antipasto van andijvie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op200˚C.

2. Was de andijvie goed en blancheer het voor 5 minuten.

3. Spoel de andijvie koud af zodat deze mooi groen blijft. Knijp vervolgens goed uit.

4. Snijd de andijvie in de lengte in vieren en verwijder het hart.

5. Leg de kwarten naast elkaar op een bakplaat.

6. Hak de knoflook en rode peper en meng met de cayennepeper en de olijfolie. Smeer hier de andijvie mee in.

7. Bestrooi de andijvie met het zeezout en bak deze in 15 minuten op 200˚C in de oven.

Tip: Serveer met zuurdesem brood en besprenkel de andijvie met wat balsamico azijn.

Ingrediënten

  • 1 GROTE KROP ANDIJVIE
  • 2 TEENTJES KNOFLOOK
  • 1 RODE PEPER
  • 2 EL OLIJFOLIE
  • 1 TL CAYENNEPEPER
  • ZEEZOUT

 

  • 4 personen
  • 30 minuten
  • Vegan, Vegetarisch, Notenvrij, Suikervrij, Tarwevrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.