zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Eiersalade met kappertjes

Bereidingswijze:

1. Kook de eieren in 7 minuten hard en koel ze af met koud water.

2. Maak ondertussen de dressing door alle ingrediënten in een keukenmachine te draaien of met een staafmixer te mixen tot een gladde saus.

4. Snijd de eieren fijn en meng ze met de dressing.

5. Meng tot slot de kappertjes er door en garneer met wat versgehakte peterselie.

6. Voeg tot slot de kappertjes toe en garneer de eiersalade met versgehakte peterselie.

Ingrediënten

  • 10 EIEREN
  • 25 G KAPPERTJES
  • 1 BOSJE PETERSELIE
  • VOOR DE DRESSING:
  • 50 G PARMEZAANSE KAAS
  • 50 G ZIJDEN TOFU
  • 50 G SOJA YOGHURT
  • 50 G MAYONAISE
  • PEPER & ZEEZOUT

 

  • 4 personen
  • 20 min.
  • Vegetarisch, Notenvrij, Suikervrij, Tarwevrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.