zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Vegan amandel-myrtille koekje

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Meng alle droge en natte ingrediënten afzonderlijk in een kom.

3. Meng vervolgens alle ingrediënten met elkaar tot een glad en stevig deeg.

4. Rol 25 gelijke bolletjes van het deeg, verdeel deze over een met bakpapier bekleedde bakplaat.

5. Druk de bolletjes een beetje plat, maak hierin kuiltjes met de bolle kant van een lepel en vul deze met de myrtille jam.

6. Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten op 180°C goudbruin.

Ingrediënten

  • DROGE INGREDIËNTEN:
  • 125 G AMANDELMEEL
  • 150 G SPELTMEEL
  • 90 G HAVERVLOKKEN SNUFJE ZEEZOUT
  • NATTE INGREDIËNTEN:
  • 120 ML ZONNEBLOEMOLIE
  • 120 ML AHORNSIROOP
  • POTJE MYRTILLE JAM VOOR DE VULLING

 

  • 25 stuks
  • 40 minuten
  • Vegan, Vegetarisch, Suikervrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.