zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Gewijzigde openingstijden

Gimsel is op hemelvaartsdag gesloten.

recept

In cava gemarineerde grapefruit

Bereidingswijze:

1 Maak eerst de dressing. Verwarm
hiervoor de cava, het citroensap, water
en de agavesiroop. Voeg de munt toe en
laat het geheel 10 minuten rusten. Zeef
dan de munt eruit.

2 Meng nu de vloeistof met de aardbeien
in de keukenmachine. Schrap het merg
uit de vanille en voeg toe. Voeg de
agar agar toe en kook de vloeistof 2
minuten. Laat afkoelen. Meng het geheel
vervolgens glad in de keukenmachine.

3 Snijd nu de grapefruits in mooie filets.
Meng de filets met de dressing en
garneer de salade met de overige
muntblaadjes.

Ingrediënten

  • VOOR DE SALADE:
  • GRAPEFRUIT FILET, 500 G
  • CAVA DRESSING, 75 G
  • MUNT, ½ BOSJE
  • VOOR DE CAVA DRESSING:
  • CAVA, 100 G
  • CITROENSAP, 37.5 G
  • WATER, 25 G
  • AGAVESIROOP, 25 G
  • MUNT, 12 G
  • AARDBEIEN, 25 G
  • VANILLE PEUL, ½ ST
  • AGAR AGAR, 1.5 G

 

  • 4 personen
  • 35 min
  • glutenvrij, Notenvrij, sojavrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.