zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

recept

Kokosyoghurt met granola & fruit uit het seizoen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 170 °C.

2. Meng alle ingrediënten voor de granola met elkaar en verspreid op de bakplaat.

3.Rooster de granola ongeveer 12 minuten op 170 °C en roer af en toe door.

4. Laat de granola goed afkoelen en breek in grove stukken.

5. Meng in een grote kom de yoghurt met de granola.

6. Garneer de yoghurt met het verse fruit.

Tip: Met dit gerecht kun je zelf heel goed
variëren! Zo kun je afwisselen in de keuze van de yoghurt maar ook met noten & zaden.

Ingrediënten

  • kokosyoghurt, 1 lt
  • vers fruit uit het seizoen
  • voor de granola:
  • glutenvrije havervlokken, 45 g
  • walnoten, 25 g
  • gepelde Pistachenoten, 10 g
  • pompoenpitten, 15 g
  • zonnebloempitten, 15 g
  • agavesiroop, 55 ml
  • vleugje zeezout

 

  • 4 personen
  • 30 minuten
  • gistvrij, glutenvrij, sojavrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.