1. Maak eerst het beslag. Meng hiervoor alle droge ingrediënten in een beslagkom en roer vervolgens de ahornsiroop en de appelmoes erdoor.
2. Voeg al roerend met een garde de amandelmelk toe. Schil de appels, snijd in blokjes van een ½ centimeter en zet apart.
3. Maak de kaneelsuiker door het kaneelpoeder en de kokosbloesemsuiker met elkaar te mengen en zet apart.
4. Voeg nu de appel en de rozijnen toe aan het beslag en roer goed door. Zet een koekenpan op het vuur en smeer in met de zonnebloemolie.
5. Als de pan warm is, giet dan een klein hoopje beslag in de pan. Wanneer de bovenkant gaatjes vertoont en begint te garen is de onderkant gaar.
6. Flip de pannenkoek en garneer in de pan met de kaneelsuiker. Herhaal dit tot het beslag op is.
Tip: Serveer de pannenkoekjes met vers fruit, ahornsiroop en/of vruchtenjam.