zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Vegan pannenkoekjes

Bereidingswijze

1. Doe alle ingrediënten, m.u.v. de sojaboter, in een grote kom en meng het met een garde tot een glad beslag. Voeg eventueel wat meer sojamelk toe, wanneer je beslag te dik is.

2. Gebruik voor het bakken een koekenpan met dikke bodem, bij voorkeur van gietijzer. Vet de pan in met wat sojaboter en laat de pan heet worden.

3. Schep met een kleine soep­ of juslepel het beslag in het midden van de pan en bak de pannenkoekjes op middel hoog vuur. Heerlijk met wat (suikervrije) jam of ahornsiroop!

Tip: Je pannenkoekjes blijven lekker warm door ze op een bord, op een pan met kokend water te leggen en deze af te dekken met een diep bord of deksel.

Ingrediënten

  • 150 G ZELFRIJZEND BAKMEEL
  • CA. 5 DL SOJAMELK
  • 2 EL AHORNSIROOP
  • MESPUNTJE VANILLE
  • 150 ML APPELMOES
  • MESPUNTJE ZEEZOUT
  • SOJABOTER

 

  • 15 stuks
  • 30 min.
  • Vegan, Vegetarisch, Notenvrij, Suikervrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.