zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Pinksteren

Zondag 19 mei en Maandag 20 mei, 1e en 2e Pinksteren, zijn wij gesloten

recept

Courgette antipasti

Bereidingswijze:

1 Maak eerst de garnituur. Was de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine stukjes. Snijd ook de rode ui en bladpeterselie fijn en hak de knoflook. Meng de ingrediënten en zet apart.

2 Was de courgette en snijd deze in de lengte in dunne plakken. Verhit eengrillpan op hoog vuur. Besmeer de plakken aan beide kanten met een laagje olijfolie en leg ze in de pan. Grill aan beide kanten tot ze gaar zijn. Probeer de plakken zo min mogelijk om te draaien.
Leg ze nu op een mooie serveerschaal en verdeel de garnituur over de courgettes.

3 Breng op smaak met olijfolie, rode wijnazijn en zeezout.

Ingrediënten

  • + COURGETTE, 2 À 3 ST
  • + RODE PEPER, 2 ST
  • + BLADPETERSELIE, 30 G
  • + RODE UI, 1/2 ST À 40 G
  • + KNOFLOOK, 3 TEENTJES
  • + OLIJFOLIE, NAAR SMAAK
  • + RODE WIJNAZIJN, NAAR SMAAK
  • + ZEEZOUT, NAAR SMAAK

 

  • 4 personen
  • 45 minuten
  • gistvrij, glutenvrij, Notenvrij, ongezoet, sojavrij, Vegan
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.