1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
2. Laat 6 plakjes bladerdeeg ontdooien.
3. Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
4. Snipper de ui en snijd de aubergine in kleine blokjes.
5. Fruit de ui en de aubergine in wat olijfolie, voeg de Ras el Hanout, de berbere, de kaneel, de tomatenpuree en de seitan toe en bak dit kort mee.
6. Voeg de passata en de linzen toe, roer goed door en laat het mengsel 10 minuten sudderen met het deksel op de pan. Laat het daarna afkoelen.
7. Halveer de plakjes bladerdeeg in 12 driehoekjes.
8. Verdeel de plakjes bladerdeeg over een bakplaat bekleed met bakpapier.
9. Schep in het midden van de plakjes bladerdeeg een grote lepel van het seitan-linzen mengsel en vouw het bladerdeeg dicht als een envelopje. Bestrijk met een kwastje de hapjes met de shoyu en strooi hierover het zwarte sesamzaad. Bak de hapjes in 20 tot 25 minuten op 180˚C goudbruin en knapperig.