zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

27 april Koningsdag

Wij zijn op Koningsdag geopend van 8:00 tot 16:00 uur!

recept

Vegan tempeh salade

Bereidingswijze

1 Snijd de tempeh in dunne reepjes van
5 à 6 centimeter lang en frituur deze
goudbruin (ca. 4-5 minuten). Laat de
tempeh afkoelen.

2 Maak nu de marinade: Meng alle
ingrediënten voor de marinade en breng
dit aan de kook. Meng nu de kuzu met het
water. Bind de marinade af met het kuzu
mengsel en laat afkoelen.

3 Meng de gefrituurde tempeh met de
marinade en serveer.

Ingrediënten

  • TEMPEH (DE HOBBIT), 500 G
  • MARINADE, 200 G
  • VOOR DE MARINADE:
  • TAMARI, 100 G
  • MIRIN, 125 G
  • RIJSTSTROOP, 100 G
  • RIJSTAZIJN, 50 G
  • WATER, 150 G
  • KUZU, 18 G

 

  • 4 personen
  • 30 min
  • gistvrij, glutenvrij, Notenvrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.