1. Maak eerst de gember-veganaise. Weeg hiervoor alle ingrediënten voor de veganaise af en verzamel in de keukenmachine. Houd de zonnebloemolie apart.
2. Draai al deze ingrediënten glad terwijl je langzaam de olie toevoegt, zodat de veganaise bindt. Breng dit op smaak met
zwarte peper en zeezout.
3. Was en snijd de snijbiet (gebruik het blad en een stuk van de steel, het laatste stuk kan redelijk taai zijn).
4. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de appel brunoise (in blokjes), meng deze met het citroensap en zet dit apart.
6. Rooster de walnoten 8 minuten op 180°C.
7. Neem nog een bakplaat en bedek deze met bakpapier. Meng de kikkererwten met de rijststroop, het gembersap en de
zonnebloemolie, rooster dit 8 minuten op 180°C en roer door, rooster het nog 5 minuten op l80°C.
8. Meng de snijbiet, appel, walnoot, kikkererwten en de dressing tot een mooie salade en breng naar wens op smaak met zwarte peper en zeezout.