zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Spaghetti van courgette & knolselderij

Bereidingswijze

1. Was de courgette en snijd deze in de lengte in dunne sliertjes met een lang mes of een spiraalsnijder.

2. Schil de knolselderij en snijd deze in dunne reepjes en blancheer deze 1 minuut.

3. Was de radijs en snijd ze in dunne plakjes.

4. Hak de knoflook fijn.

5. Snijd de seitan in kleine blokjes en frituur ze 3 minuten op 180˚C.

6. Verzamel alle ingrediënten voor de dressing in een kom en pureer het tot een gladde massa in de keukenmachine of met de staafmixer.

7. Meng de courgette en knolselderij met de dressing en garneer met de rucola, plakjes radijs en de seitan.

Ingrediënten

  • 1 GROTE COURGETTE
  • 200 G KNOLSELDERIJ
  • ½ BOSJE RADIJSJES
  • 30 G RUCOLA
  • 100 G SEITAN, GEROOKT
  • VOOR DE DRESSING
  • 3 EL ZIJDEN TOFU
  • 1 EL MOSTERD
  • 1 EL AGAVESIROOP
  • 6 EL CITROENSAP
  • 2 EL WITTE MISO
  • 100 ML AMANDELMELK
  • 1 TEENTJE KNOFLOOK
  • SNUFJE ZEEZOUT
  • VERDER NODIG
  • FRITUUROLIE

 

  • 4 personen
  • 30 minuten
  • Vegan, Vegetarisch, Suikervrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.