zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

1e & 2e Paasdag

Zondag 31 maart en Maandag 1 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Pad Thai met groene asperges

Bereidingswijze:

1 Kook de noedels 4 minuten. Spoel ze koud af in een vergiet en zet ze apart om uit te lekken.

2 Snipper de ui en snijd de wortel, rode peper en rode kool in dunne reepjes.

3 Snijd de broccoli in kleine roosjes, blancheer deze 2 minuten, spoel ze koud af, laat ze uitlekken en zet ze apart.

4 Schil de onderste helft van de asperges, halveer ze en blancheer ze 2 minuten. Besprenkel ze met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

5 Verwarm de frituurolie tot 180˚C. Snijd de tofu in blokjes en frituur deze in 3 minuten goudbruin en zet het apart.

6 Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom en zet het apart.

7 Fruit de ui, rode peper, knoflook, wortel en de rode kool in de sesamolie. Voeg de noedels, brocolli, tofu en de saus toe en verwarm het geheel goed.

8 Gril ondertussen de asperges 2 tot 3 minuten aan beide kanten en snijd de bosui in dunne ringen.

9 Verdeel de noedels over 4 kommen en garneer met de asperges, pinda’s, taugé en bosui.

Ingrediënten

  • 250 G UDON NOEDELS
  • 250 G TOFU
  • ½ UI
  • 3 GROTE TENEN KNOFLOOK
  • 1 RODE PEPER
  • 130 G BROCCOLI
  • 250 G GROENE ASPERGES
  • 50 G RODE KOOL
  • 100 G WORTEL
  • 30 G TAUGÉ
  • 30 G GEROOSTERDE PINDA’S
  • 2 STENGELS BOSUI
  • 2 EL SESAMOLIE
  • 4 EL OLIJFOLIE
  • PEPER & ZEEZOUT
  • VOOR DE SAUS
  • 60 G KOKOSBLOESEMSUIKER
  • 80 G TOMATENPUREE
  • 50 ML RIJSTAZIJN EN 50 ML LIMOENSAP
  • 40 ML SHOYU EN 100 ML WATER

 

  • 4 personen
  • 45 minuten
  • Vegan, Vegetarisch, Suikervrij, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.