1 Kook de noedels 4 minuten. Spoel ze koud af in een vergiet en zet ze apart om uit te lekken.
2 Snipper de ui en snijd de wortel, rode peper en rode kool in dunne reepjes.
3 Snijd de broccoli in kleine roosjes, blancheer deze 2 minuten, spoel ze koud af, laat ze uitlekken en zet ze apart.
4 Schil de onderste helft van de asperges, halveer ze en blancheer ze 2 minuten. Besprenkel ze met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
5 Verwarm de frituurolie tot 180˚C. Snijd de tofu in blokjes en frituur deze in 3 minuten goudbruin en zet het apart.
6 Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom en zet het apart.
7 Fruit de ui, rode peper, knoflook, wortel en de rode kool in de sesamolie. Voeg de noedels, brocolli, tofu en de saus toe en verwarm het geheel goed.
8 Gril ondertussen de asperges 2 tot 3 minuten aan beide kanten en snijd de bosui in dunne ringen.
9 Verdeel de noedels over 4 kommen en garneer met de asperges, pinda’s, taugé en bosui.