1. Maak eerst de kinpira. Schil hiervoor de kliswortel en de wortel en snijd in dunne reepjes.
2. Meng nu de shoyu, het gembersap, sinaasappelsap en de mirin in een kom en zet apart.
3. Verhit een scheutje sesamolie in een koekenpan en bak de wortel en kliswortel voor 4 à 5 minuten op hoog vuur en blus af met het shoyu-mengsel. Breng aan de kook en zet direct het vuur laag. Laat het geheel nu sudderen totdat al het vocht is verdampt en zet het apart.
4. Zet een pan met 1 liter water en ruim zeezout op het vuur en breng aan de kook. Kook de noedels zoals vermeld op de verpakking, giet af en zet apart.
5. Meng alle ingrediënten voor de umami saus met elkaar en breng in een steelpannetje aan de kook.
6. Los de arrowroot op in de 2 el water en giet dit al roerend bij de saus om deze te binden.
7. Verhit een scheutje sesamolie in een koekenpan en bak hierin opnieuw de Kinpira. Voeg de gekookte noedels toe en bak kort mee. Blus het geheel af met de umamisaus.
8. Hak de koriander grof en voeg dit samen met de taugé toe (houd een beetje koriander over voor de garnering), meng het geheel goed. Serveer in een kom en garneer met de overgebleven koriander en het geroosterde sesamzaad.