Week de cashewnoten de avond voordat je gaat bakken in een klein laagje water totdat ze net onder staan.
1 Maak de bodem door de abrikozen, bruine amandelen en het zeezout in de keukenmachine tot een glad geheel te mixen.
2 Kneed de bodem nu met de hand tot een goed deeg en druk deze in de taartvorm. Zorg ervoor dat de bodem niet dikker is dan 6 mm.
3 Pureer de frambozen. Mix nu de frambozenpuree, geweekte cashewnoten, het citroensap, de agavesiroop en kokosolie met elkaar in de keukenmachine tot een gladde frambozen laag en houd deze apart in een maatbeker.
4 Mix nu alle ingrediënten voor de vanille laag ook met elkaar tot een glad geheel en houd apart in een maatbeker.
5 Voor het afmaken van de taart schenk je de twee lagen naast elkaar op de bodem, begin met 1/3. Schenk nu het tweede deel erop, met een tegengestelde kleur. Herhaal dit met het laatste deel en teken met een satéprikker, een mooie ‘swirl’.
6 Laat de taart goed afkoelen en opstijven in de koelkast.