zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Koningsdag

Wij zijn op Koningsdag (26 april) geopend van 11:00 tot 17:00 uur!

1e & 2e Paasdag

Zondag 20 april en Maandag 21 april, 1e en 2e paasdag, zijn wij gesloten

recept

Bietenhummus

Bereidingswijze:

1. Voeg alle ingrediënten voor de hummus, behalve de rode bieten, samen in een keukenmachine en draai tot een gladde pasta.

2. Snijd de bieten in stukken, voeg deze toe en draai het opnieuw tot een gladde, romige pasta.

3. Voeg naar smaak peper en zeezout toe.

4. Schep de hummus in een mooie kom en garneer met de schoongemaakte radijsjes, gensipperde ui en kikkererwten.

Ingrediënten

  • Voor de hummus:
  • 200 g kikkererwten (gekookt)
  • 200 g rode bieten (gekookt)
  • 1 teentje knoflook
  • ½ el komijnpoeder
  • ½ el korianderpoeder
  • ½ el witte tahin
  • 0,5 dl olijfolie
  • 150 ml citroensap
  • peper & zeezout
  • Voor de garnering:
  • 8 radijsjes
  • 1 kleine rode ui
  • klein handje gekookte kikkererwten
  • Verder nodig:
  • keukenmachine

 

  • 4 personen
  • 20 minuten
  • gistvrij, glutenvrij, Vegan, Vegetarisch, zuivelvrij, gistvrij, glutenvrij, Notenvrij, sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.