zoek

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.

Op Hemelvaartsdag & Pinksteren zijn we gesloten

Op Hemelvaartsdag & met Pinksteren zijn we gesloten.

recept

Vegan bros bar

Bereidingswijze:

1 Week de dadels door ze 30-40 minuten in lauwwarm water te leggen voordat je ermee aan de slag gaat. Rooster ondertussen de boekweitkorrels 4-5 minuten in een droge koekenpan en houd
deze apart.

2 Maak de dadelpasta door de geweekte dadels, rozijnen, ahornsiroop, amandelpasta en het cacaopoeder in de keukenmachine te mixen tot een gladde pasta.

3 Smelt ondertussen de cacaoboter op laag vuur in een steelpannetje.

4 Voeg de cacaoboter en de boekweitkorrels toe aan de dadelpasta.

5 Rooster nu ook de pistachenoten 4-5 minuten in een droge koekenpan.

6 Houd een paar cranberry’s en pistachenoten apart voor de garnering. Meng nu de overgebleven pistachenoten, cranberry’s en gepofte rijst met de pasta. Zorg dat het goed gemixt is.

7 Bedek de bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel geleidelijk over de bakplaat. Laat het geheel volledig afkoelen en snijd in 12 stukken. Garneer met de apart gehouden pistachenoten en cranberry’s.

Ingrediënten

  • + MEDJOUL DADELS, ONTPIT
  • 8 ST
  • + BOEKWEITKORRELS, 100 G
  • + ROZIJNEN, 50 G
  • + CACAOBOTER, 100 G
  • + CACAOPOEDER, 12 G
  • + AHORNSIROOP, 12 G
  • + AMANDELPASTA, 31 G
  • + PISTACHENOTEN ZONDER DOP,
  • 62 G
  • + CRANBERRY’S, 62 G
  • + GEPOFTE RIJST, 18 G
  • VERDER NODIG:
  • + DIEPE BAKPLAAT
  • + BAKPAPIER

 

  • 12 stuks
  • 1.5 uur
  • gistvrij, glutenvrij, sojavrij, Vegan, Zuivelvrij
snel
naar

openingstijden

openingstijden: ma t/m vr 08.00 – 20.00  u. | za 08.00 – 18.00 u. | zo 11.00 – 17.00 u.